Naast ons partnership met Bosch mogen we onszelf ook specialist noemen van de luchtgekoelde Porsche motor. Onze kennis ervan reikt van standaard onderhoudswerken tot complete revisies. We werken hiervoor enkel met originele Porsche Classic Parts om de waarde en betrouwbaarheid van uw investering te vrijwaren.

over ons

Onze garage is een officieel Bosch Car Service Punt én een erkende werkplaats voor Leaseplan & ALD. Ons team volgt jaarlijks opleidingen georganiseerd door Bosch, een van de grootste constructeurs ter wereld op vlak van auto-onderdelen, waardoor al onze klanten genieten van de beste service!

Hierdoor genieten wagens die jaarlijks op onderhoud komen ook van mobiliteitswaarborg. 

We hechten veel belang aan het persoonlijke aspect en staan erop dat we onze klanten ook écht leren kennen. Spreek ons dus gerust aan met onze voornaam als je ons ziet in de garage! Ken je ons nog niet? We stellen onszelf hieronder graag aan je voor.

Meet the team

Simon

Onthaal & diagnose
Niets dat Simon niet weet over auto’s! We noemen hem wel eens een levende encyclopedie.

Koen

Technieker en magazijnier.
Wie zegt dat mannen niets terugvinden, kennen Koen niet. Hij vindt geblinddoekt de onderdelen terug in ons magazijn!

Valentijn

Technieker
Hoe meer werk hoe liever. Dat is de mentaliteit die Valentijn dagelijks mee brengt naar de garage. Dat en zijn zangtalent...

Gino

Elk bedrijf kan iemand zoals Gino gebruiken:
hij weet van alles iets en helpt op veel verschillende vlakken mee in de garage. Vertellen kan hij als de beste!

Emiel

Gepassioneerd autoliefhebber en eigenaar van Garage Haverbeke. Voor een interessant autoweetje kan je altijd bij hem terecht!

Word jij onze nieuwe collega?

Maak deel uit van een sterk team in een garage met een uitstekende naam en faam! Je werkt in een spic & span atelier met je eigen materiaal. En we hebben nog véél meer te bieden. Solliciteer hier.