Bosch Car Service

Onze garage is een officieel Bosch Car Service Punt én een erkende werkplaats voor Leaseplan & ALD. Ons team volgt jaarlijks opleidingen georganiseerd door Bosch, een van de grootste constructeurs ter wereld op vlak van auto-onderdelen, waardoor al onze klanten genieten van de beste service! We noemen onszelf specialisten wanneer het over Duitse wagens en hun techniek gaat. We hebben dan ook alle kennis en apparatuur om binnenshuis om herstellingen, mechanische en elektrische (zowel hoog- als laagspanning) diagnoses uit te voeren.

Hierdoor genieten wagens die jaarlijks op onderhoud komen in onze werkplaats ook van Bosch Road Assistance. Voor meer info kan u rechtstreeks op de site van Bosch terecht: www.boschcarservice.com/be/nl/gratis-pechhulp

over ons

Reeds 35 jaar is Garage Haverbeke een begrip in Roeselare, Izegem en omstreken. Piet Haverbeke slaagde erin een garage uit te bouwen waar de klant altijd centraal stond. 
In 2021 gaf Piet de fakkel door aan Emiel die zich met exact dezelfde waarden en normen engageert.

Vandaag de dag staan we meer dan ooit ‘dicht’ bij onze klant. Dit is onder meer te danken aan het steeds groter worden van concessies rond ons. In een tijd waarin de auto-industrie snel evolueert en concurrenten fuseren tot steeds grotere groepen blijven wij eigen aan onze identiteit. Dit zorgt ervoor dat we op vandaag meer dan ooit het verschil maken in het ‘kennen van onze klant’.

Hoe doen we dit?

Door dagelijks dezelfde waarden te hanteren als bedrijf die u als persoon belangrijk vind. Respect, integriteit en eerlijkheid zijn daar 3 van de belangrijkste van.

Daarnaast hoort fierheid zeker ook thuis in dit rijtje! We zijn trots op het werk dat we verrichten en op onze mensen. Technisch onderlegde mensen vinden wordt steeds moeilijker dus zijn we zeer trots op het kennen en kunnen van onze medewerkers!

Denk je erover klant te worden in onze garage? Aarzel dan niet om eens binnen te springen voor een vrijblijvend & verkennend gesprek. We hechten veel belang aan het persoonlijke aspect en staan erop dat we onze klanten ook écht leren kennen. Spreek ons dus gerust aan met onze voornaam als je ons ziet in de garage! Ken je ons nog niet? We stellen onszelf hieronder graag aan je voor.

Meet the team

Simon

Onthaal & diagnose
Niets dat Simon niet weet over auto’s! We noemen hem wel eens een levende encyclopedie.

Koen

Technieker en magazijnier.
Wie zegt dat mannen niets terugvinden, kennen Koen niet. Hij vindt geblinddoekt de onderdelen terug in ons magazijn!

Valentijn

Technieker
Hoe meer werk hoe liever. Dat is de mentaliteit die Valentijn dagelijks mee brengt naar de garage. Dat en zijn zangtalent...

Pedro

Technieker
Volgens ons droom Pedro over tandwielen en mechaniek. Dankzij z'n enorme ervaring in de wereld van versnellingsbakken past Pedro perfect in ons team!

Gino

Manusje-van-alles
Elk bedrijf kan iemand zoals Gino gebruiken:
hij weet van alles iets en helpt op quasi alle vlakken mee in de garage. Vertellen kan hij als de beste!

Geert

Haal & Breng service
Hiermee kunnen we onze klanten in de watten leggen. Door z'n verleden als zelfstandige is hij de perfecte man om op pad te sturen, de klanten aan te spreken & info door te geven.

Emiel

Gepassioneerd autoliefhebber en eigenaar van Garage Haverbeke. Voor een interessant autoweetje kan je altijd bij hem terecht!

Word jij onze nieuwe collega?

Maak deel uit van een sterk team in een garage met een uitstekende naam en faam! Je werkt in een spic & span atelier met je eigen materiaal. En we hebben nog véél meer te bieden. Solliciteer hier.